Sommerferieafløsere

Sommerferieafløsere 1300 933 Kære Pleje

🌞 Sommerferieafløsere søges hos Kære Pleje Kolding! 🌞

Er du omsorgsfuld og serviceminded? Har du lysten og motivationen til at være en del af et sommerferieteam med dygtige kollegaer? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi søger omsorgshjælpere og serviceassistenter, der er klar til at træde til i perioden fra primo maj til og med august. Vagterne kan variere mellem dag, aften og weekend, med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Arbejdsopgaverne foregår primært hos ældre og svage borgere i deres eget hjem og inkluderer rengøring, indkøb, lettere plejeopgaver samt socialt samvær.

Vi lægger vægt på, at du er stabil, selvstændig, nysgerrig og har lysten til at udvikle dig. Hos Kære Pleje sørger vi for grundig faglig oplæring, så du er godt rustet til opgaven.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil gøre en stor forskel for vores borgere. Hos os er hverdagen præget af godt humør, god stemning og omsorg for hinanden – og vi håber, at du vil være en del af vores positive team!

Du vil modtage overenskomstmæssig løn på 153,56 kr. pr. time plus tillæg for aften- og weekendvagter.

Vi forventer, at du:

  • Er social og brænder for at gøre en forskel
  • Trives med forskellige opgaver inden for omsorg og pleje
  • Har erfaring fra lignende job eller er klar til grundig oplæring
  • Har kørekort eller kan køre scooter, som stilles til rådighed

Teamet hos Kære Pleje ser frem til at høre fra dig! Send din ansøgning til maria@kaerepleje.dk eller info@kaerepleje.dk.

Vi afholder fælles samtaler den 3. og 8. april 2024. 📅

    Udfyld venligst denne formular og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.