Sygeplejerske

Sygeplejerske 1300 933 Kære Pleje

🌟 Vi søger en sygeplejerske til vores Kære Pleje Team! 🌟

Er du udadvendt, smilende og brænder for at levere kvalitetssygepleje til vores borgere? Så er det dig, vi leder efter! Hos Kære Pleje vil du spille en central rolle i et dedikeret team, hvor vi sætter fokus på borgernær pleje og et tæt samarbejde med vores fantastiske kollegaer.

👩‍⚕️ Arbejdsopgaver inkluderer:

  • Tovholder på vores SSA Team
  • Tæt og tværfagligt samarbejde med den kommunale sygeplejerske
  • Samarbejde med vores udekørende team med fokus på SUL-opgaver (sygeplejefaglige opgaver), opfølgning, oplæring, og meget mere
  • Ansvar for SUL indsatser

Stillingen indebærer borgerbesøg og er på 25-30 timer om ugen, med daglig arbejdstid fra 07:00 til 13:00. Der er også en dag om ugen med forskudt arbejdstid fra 12:00 til 17:00. Opstart er den 1. april eller efter aftale.

Vi tilbyder en spændende stilling i et dynamisk team, hvor faglig udvikling og samarbejde er i højsædet. Hvis du vil være en del af vores dedikerede Kære Pleje Team, så send din ansøgning og CV til info@kaerepleje.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til os på 📞 22883743 i hverdagene mellem 8:00 og 13:00. Samtaler afholdes den 26. og 28. februar 2024. Vi glæder os til at møde den rette kandidat!

🚗 Krav: B-kørekort

Der er 1 ledig stilling. Del gerne dette opslag med dine venner, som kunne være interesserede! 🌟

    Udfyld venligst denne formular og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.